Un clip video circula pe Facebook si creaza doua tabere. Taximetristii sunt bucurosi de tot ce vad in imagine, iar clientii sunt nemultumiti. Politia care in general sta la bariera in Centrul Vechi si dirijeaza circulatia, a organizat o razie impotriva soferilor Uber, scrie ciao.ro.
Mai pe scurt, toti clientii din Centrul Vechi care au decis sa plece acasa cu masini Uber au avut probleme. Acestia au fost retinuti de politie pe loc, alaturi de soferii Uber care au venit sa ii ia. Imaginile au fost filmate de un barbat care sustine ca e jurnalist, fara sa prezinte insa o legitimatie de presa in imaginile video.
Barbatul care a filmat imaginile s-a bucurat de cele vazute. A sarit inima in el de fericire cand a vazut ca toti cei care practica Uber au fost opriti de politie. Cel mai probabil au fost si amendati, dar nu cunoastem mai multe detalii. Cel care a regizat imaginile video a filmat si rostit cu voce tare numerele de inmatriculare. De parca erau ale unor soferi care incearca sa fuga de la locul unui accident.

<

In clipul video apar 3 masini fara insemne de taxi care stau pe avarii. Pe rand, politistii se duc la ele si discuta cu soferii. Nu se cunosc mai multe detalii legat de aceste discutii. Tot ce stim este din spusele celui care este ‘in direct’ pe Facebook si care, sa il citam: ‘m-au luat de la bauta’.

In ultimele luni, echipaje de politie stau la bariera din Centrul Vechi. Principalul motiv a fost faptul ca taximetristii aglomereaza zona. In urma sesizarilor facute de clientii care nu erau luati de taximetristi sau carora li se cereau sume colosale pentru curse scurte, aproape in fiecare seara sunt echipaje de politie acolo. Din nefericire, daca un taximetrist refuza sa te ia sau iti cere un tarif din burta, politia nu se implica ?

Imaginile video publicate pe Facebook au starnit un val de ura si revolta. Toti cei care au dat cu ochii de aceste imagini se arata nemultumiti si dezgustati de modul in care Uber-istii sunt prezentati:
Chitu: Super tare …mai bine cu uber decat cu rablele astea de taxiuri de doi lei,care se dezintegreaza cand pun o frana.
Iatan: Bagati unghia in gat…..f bine TRAIASCA UBER.
Sanda: Mașini curate, soferi civilizați şi…prețuri corecte…BRAVO UBER !!!

Transparenta face diferenta