Un șofer a fost filmat, marți, în timp ce trecea cu viteză prin barierele coborâte înainte de trecerea trenului de Constanța, care circulă cu maxim 160 km/h. Teribilismul s-a petrecut în Ialomița, la trecerea la nivel cu calea ferată din satul Pasărea, comuna Brănești.

<

Filmarea a fost făcută publică pe Facebook de CFR Infrastructură, care consideră că doar un miracol l-a salvat pe șofer de la impactul cu trenul de Constanța.

Eventualele consecințe pe care ar trebui să le suporte șoferul, prin încălcarea Codului rutier, nu au fost menționate în comentariul postat de CFR Infrastructură.

„O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile a mii de oameni care călătoresc cu trenul!”, comentează compania.

„Deşi compania CFR SA a luat toate măsurile de siguranţă la această trecere la nivel atât pentru pentru traficul rutier, cât şi pentru cel feroviar, fiind montate inclusiv camere video, inconştienţa unor conducători auto este greu de imaginat şi de acceptat!”, a mai scris CFR Infrastructură.