Doua grupuri de persoane s-au adunat, luni seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a protesta, pe de o parte, fata de modul in care sunt derulate anchetele cu privire la evenimentele din seara de 10 august 2018, dar si fata de masurile luate de Guvern pentru prevenirea raspandirii COVID-19.

<

Grupul care s-a adunat pentru a marca doi ani de la evenimentele petrecute in seara de 10 august in Piata Victoriei din Capitala scandeaza „Libertate”, „Jandarmeria apara hotia”, „Diaspora-i cu noi” si afiseaza mesaje precum „Depolitizati institutiile statului”, „Insist pentru statul de drept” si „Vrem vinovatii pentru jandarmiada 10 august”.

Un alt grup s-a strans in Piata Victoriei pentru a protesta fata de masurile anti-COVID-19. Acestia au fost chemati de Viorel Catrama.

Ei cer demisia Guvernului si scandeaza lozinci precum „Jos oculta mondiala”, „Jos masca”, „Demisia”.

De asemenea, protestatarii afiseaza pancarte cu mesaje precum „Valul doi suntem noi”, „Totul va fi bine”, „Fara frica, fii patriot”, „Nu vrem puscarie medicala”, „COVID-ul si pandemia au distrus economia”.

Viorel Catarama s-a comparat ulterior, la Romania TV, cu Doina Cornea. „Luptam pentru libertati excat cum a luptat si doamna Doina Cornea”, a sustinut Catarama.

https://www.facebook.com/watch/?v=640558630227078
Transparenta face diferenta