Reprezentanţii PNL în Consiliul Local al Sectorului 3 vor solicita poprirea conturilor primarului Robert Negoiţă până când acesta îşi va achita datoriile pe care le are către ANAF ca persoană fizică, potrivit unui comunicat al liberalilor.
„Conducerea PNL Sector 3 (…) atrage atenţia primarului Robert Negoiţă să înceteze cu bătaia de joc faţă de cetăţenii sectorului, prin achitarea datoriilor pe care acesta le are, ca persoană fizică, către ANAF, în spiritul egalităţii în faţa legii a tuturor cetăţenilor”, se arată în comunicat.
Liberalii arată că, potrivit noilor date publicate joi de ANAF, primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, se află tot pe primul loc al listei persoanelor fizice cu datorii la stat, cu o datorie de 232,05 milioane de lei.
Această solicitare a liberalilor a fost aprobată joi în şedinţa Biroului Politic al filialei PNL Sector 3.
De asemenea, conducerea PNL Sector 3 a decis utilizarea votului electronic la alegerile interne pentru conducerea filialei, care vor avea loc pe 24 august.
„Votul electronic este un instrument adaptat la exigenţele prezentului. Alegerile prin vot electronic sunt în afara oricărei suspiciuni de manipulare şi presupun o economie a resurselor. Dorim să utilizăm acest sistem în mod demonstrativ pentru a arăta beneficiile sale, urmând ca la următorul Consiliu Naţional să propunem conducerii partidului adoptarea acestei modalităţi de vot pentru toate alegerile interne”, a declaratFlorin-Alexandru Alexe, preşedinte PNL Sector 3, citat de EvenimentulZilei.
Transparenta face diferenta