Un incendiu izbucnit in subsolul unui hotel din inima Bucurestiului a ranit sambata noapte trei oameni. Hotelul se afla pe strada Teodor Sperantia din Sectorul 3.
Doua dintre victime s-au intoxicat cu fum, cealalta – o femeie de aproximativ 28 de ani – a fost transportata la spital cu arsuri grave, iar medicii se lupta sa o salveze. Este vorba despre o femeie de aproximativ 40 de ani care are arsuri pe 70% din suprafața corpului și care a fost transportată la Spitalul Floreasca, anunta Stirileprotv.ro.

<

„Am vazut fumul iesind din hotel si a iesit si prima victima. Din ce am vazut era arsa pe corp, dar si pe fata.”, a povestit un martor.

Pompier: „La momentul sosirii noastre ardea cu flacara deschisa. S-au deplasat cu trei mobile cu apa si spuma, o ambulanta de prim-ajutor, o descarcerare. La momentul sosirii noastre am gasit o victima de sex feminin care prezenta arsuri pe 60-70 % din corp.”
Alte două persoane au fost afectate ușor de fum, însă au primit îngrijiri medicale la fața locului și au refuzat transportul la spital. Flăcările au izbucnit într-o cameră aflată la subsolul clădirii și din fericire nu s-au extins.
Oamenii cazați în hotel au ieșit singuri din imobil. Pompierii spun că e posibil ca focul să fi izbucnit de la o lumânare sau o țigară aprinse.