Compania Naţionale Aeroporturi Bucureşti demarează un proiect privind reabilitarea şi modenizarea aeroportului Internaţional Aurel Vlaicu din Băneasa.
Conducerea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti a luat în calcul redeschidrea aeroportului Internaţional Aurel Vlaicu din Băneasa. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ne-a explicat că aeroportului  Internaţional Aurel Vlaicu din Băneasa se poate redeschide numai dacă intră într-un program de modenizare.

<

„Dacă anul acesta, conducerea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti demarează lucrările de modernizare şi extindere a aeroportului Internaţional Aurel Vlaicu din Băneasa, la sfârşitul anului viitor se poate redeschide traficul. Este nevoie de reabilitarea şi modenizarea clădirilor aeroportului Internaţional Aurel Vlaicu din Băneasa”, a explicat ministrul Răzvan Cuc, citat de Capital.ro.

În martie 2012, aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu din Băneasa a fost închis pentru cursele de pasageri. În acel moment, aeroportul Aurel Vlaicu Băneasa, situat la marginea  Bucureştiului a devenit cel mai important hub pentru zborurile low-cost, peste 2,4 milioane de pasageri fiind înregistraţi.

Transparenta face diferenta