Intra in contact cu noi

Stirile Zilei

Presa străină plasează România în avangarda Europei în fața amenințărilor externe

Publicat cu

pe

Presa străină scrie că România e ţara cea mai afectată de contrabanda cu ţigări din UE. Stabilitatea internă a fiecărui stat membru reprezintă cheia siguranței NATO pe flancul estic. Cel mai recent summit NATO, cel de la Vilnius, a avut în vedere modul în care este apărată granița de est în fața amenințării ruse, iar România are un rol însemnat scrie publicația fairobserver.com.

Încă de la obținerea independenței față de fosta Uniune Sovietică, națiunile baltice au fost un model de stabilitate democratică. Estonia, care se află în fruntea realizărilor democratice ale regiunii, împarte o graniță de 183 de mile cu Rusia. În partea de sud, Lituania are o graniță de 171 de mile cu exclava Kaliningrad a Rusiei, care în mare parte desparte Țările Baltice de restul NATO. Aceste democrații vulnerabile geografic știu ce este în joc, având în vedere criza actuală din Ucraina.

Pentru Europa de Est, tragedia ucraineană atinge o coardă profundă nu numai datorită proximității sale, ci și pentru că poveștile despre ocupația sovietică sunt încă înrădăcinate în mentalitatea publicului. Est-europenii au câștigat pe bună dreptate aplauze pentru că i-au primit pe ucrainenii care fug de război și au oferit asistență continuă Ucrainei.

Reclama

Potrivit Institutului Kiel pentru Economia Mondială, națiunile din Europa de Est sunt în fruntea listei țărilor care acordă ajutor Ucrainei ca pondere din produsul intern brut (PIB). Mica națiune baltică Estonia a oferit cel mai mult Ucrainei din punct de vedere al PIB-ului; Letonia ocupă locul al doilea.

Tocmai acest impuls schimbă încet fața Uniunii Europene, cu Europa de Est în avangarda sa. Pe scurt, Europa de Est s-a dovedit a fi un lider moral în această criză. Dar bunăvoința, opinia publică favorabilă și asistența militară nu sunt suficiente. Politica internă trebuie să aibă rezultate, de asemenea.

Potrivit Freedom House, democrația Poloniei a revenit din cauza influenței partizane asupra instituțiilor statului. Un aliat cheie al NATO, Polonia a fost criticată în ultimii ani pentru politicile sale care subminează statul de drept. Apărarea unei țări este la fel de puternică ca și instituțiile sale, iar tendințele autoritare neîntrerupte nu sunt liniștitoare pentru cel mai puternic partener estic al NATO într-o perioadă de mare nevoie.

Reclama

Ungaria urmează exemplul. Cabinetul lui Viktor Orbán lovește instituțiile democratice ale țării de ani de zile. Guvernul populist de la Budapesta a făcut presiuni pentru relații prietenoase cu Putin. Potențialul său de a perturba afacerile UE și NATO este semnificativ. Întrucât ambele sisteme necesită unanimitate, prin Ungaria, Rusia și China aproape că au un loc la masa decizională de la Bruxelles.

Deplasați-vă mai spre sud-est și lucrurile continuă să devină periculoase. România are cea mai lungă graniță cu Ucraina a oricărui stat membru al UE sau NATO. Țara a avut un târg de necazuri interne, de la guvernarea înapoi la angajamentul său de a reduce corupția, până la scăderea libertății presei.

România a încercat și nu a reușit să adere la spațiul Schengen, zona de liberă circulație fără granițe a UE. Schengen este esențial deoarece oferă nu numai libertate de mișcare, ci și securitate. Reglementările Schengen ajută la stoparea tuturor, de la crima organizată la contrabandă și terorism.

Reclama

România s-ar putea îndepărta și mai mult de aderarea la Schengen dacă nu reușește să-și securizeze granița cu Ucraina. Această frontieră s-a dovedit a fi cea mai profitabilă din punct de vedere al contrabandei și al comerțului ilicit din întreaga UE, întrucât România rămâne țara cel mai grav afectată de contrabanda cu țigări în Uniunea Europeană.

Stop Contrabanda, un site care monitorizează busturile de țigări de contrabandă, a raportat că 110 milioane de țigări de contrabandă au fost confiscate de autoritățile române doar în 2022. Dar acesta este doar vârful aisbergului; Multe alte sute de milioane de euro de țigări false se sustrage de la confiscare de către autorități, după cum arată investigațiile recente.

Bucureștiul și-a anunțat recent intenția de a majora brusc taxele și prețurile, pentru a treia oară în acest an, pe diverse sectoare, inclusiv industria tutunului, cea mai predispusă la contrabandă. Acest lucru va duce doar la o creștere a contrabandei cu țigări false mai ieftine și mai dăunătoare și cu alte bunuri ilicite. Oficiul European de Luptă Antifraudă a tras un semnal de alarmă cu privire la multiplele riscuri ale comerțului ilicit.

Reclama

O creștere a contrabandei va duce la deschiderea de noi rute de contrabandă, rute care ajung să fie folosite nu numai de contrabandiști, ci și de crima organizată, slăbind granița UE și NATO în timp de conflict.

Citește continuarea pe fairobserver.com.

Reclama

Stirile Zilei

Municipiul București intră în finala competiției ”Destinația Anului 2024”

Publicat cu

pe

Municipiul București intră în finala competiției Destinația Anului 2024, la categoria ”Orașe care inspiră”, iar Proiectul cultural ”Străzi deschise – București, Promenadă urbană” este finalist la categoria ”Atracții cultural-educative”.
Destinația Anului, cea mai importantă competiție autohtonă pentru promovarea turismului din România, se desfășoară în acest an în perioada 15 martie – 21 mai, pe platforma web destinatiaanului.ro și aliniază la start cele mai frumoase obiective turistice naționale.
Conform regulamentului competiției, în perioada 16 martie – 14 aprilie, în urma voturilor juriului alcătuit din specialiști în marketing și turism, manageri, jurnaliști și lideri de opinie, Municipiul București și programul cultural ”Străzi deschise – București, Promenadă urbană” au intrat în finala competiției.
În data de 21 mai 2024 vor fi desemnați câștigătorii în cadrul Galei de Premiere care va avea loc la București.
Voteati pentru municipiul București și programul cultural Străzi deschise – București, Promenadă urbană pe destinatiaanului.ro .
Continua sa citesti

Stirile Zilei

BAT vrea o lume fără fum! Investiție de 30 de milioane de lire sterline într-un Centru de Inovare din Southampton

Publicat cu

pe

BAT a inaugurat un nou Centru de Inovare de ultimă generație în cadrul facilității sale globale de cercetare și dezvoltare (R&D) din Southampton, Marea Britanie. Acesta va juca un rol cheie în accelerarea călătoriei de transformare a BAT, pentru construirea unui viitor mai bun (*A Better Tomorrow™ – misiunea strategică a companiei).

Investiția, în valoare de 30 de milioane de lire sterline, consolidează și extinde capacitățile de cercetare și dezvoltare ale BAT, oferind nouă facilități tehnice special concepute pentru a susține dezvoltarea portofoliului de produse cu risc redus* din portofoliul BAT. Centrul de Inovare nou inaugurat se va concentra pe cercetarea pliculețelor cu nicotină pentru uz oral și lichidelor și aromelor destinate produselor de vapat, produselor care încălzesc tutunul și produselor care nu conțin nicotină din portofoliul companiei. Investiția va susține, de asemenea, procesele de ambalare, inginerie, dezvoltare a inovației și de integrare a sistemelor.

Dr. James Murphy, Director Științific și de Cercetare în cadrul BAT, a declarat:

„Inaugurarea acestei noi facilități marchează o etapă importantă în transformarea BAT și va juca un rol esențial în transformarea în realitate a unui viitor fără fum. Dovezile fundamentate științific sunt esențiale pentru a ajuta fumătorii adulți să facă trecerea către produse care nu implică arderea tutunului și pentru a sprijini obiectivele de sănătate publică. Investiția în Centrul nostru de Inovare va sprijini eforturile echipei globale în cercetarea și dezvoltarea produselor noastre de ultimă generație pentru mulți ani de acum înainte.”

Reclama

Noile facilități vor reuni echipe inter – disciplinare și echipe cu rol cheie în cercetare și dezvoltare: 400 de oameni de știință și ingineri înalt specializați, provenind dintr-o serie de domenii avansate, inclusiv biotehnologie și studii clinice. Având ca obiectiv accelerarea dezvoltării următoarelor generații ale noilor categorii de produse BAT, activitatea acestora include generarea dovezilor științifice solide necesare pentru a încuraja fumătorii adulți să treacă la alternative mai puțin riscante*. Până în prezent, activitatea de cercetare și dezvoltare efectuată la Centrul R&D BAT din Southampton a generat peste 200 de studii asupra produselor fără fum evaluate de specialiști independenți și publicate în reviste științifice și a contribuit la înregistrarea de către BAT a sute de brevete pe an. BAT este unul dintre cei mai importanți deponenți de brevete din Europa, compania continuând în ritm accelerat dezvoltarea produselor care nu ard tutunul.

Noul Centru de Inovare este cel mai recent exemplu al angajamentului BAT de a investi în cele mai înalte standarde de cercetare științifică și dezvoltare de produse pentru a-și susține ambiția de a reduce impactul afacerii sale asupra sănătății și de a construi un viitor mai bun.

Strategia BAT presupune angajamentul companiei de a construi o lume fără fum și de a deveni o afacere care se bazează predominant pe noile categorii de produse, cu 50% din venituri generate din produsele care nu implică arderea tutunului până în 2035. Activitatea riguroasă de cercetare se află la baza acestei strategii, susținând agenda de reducere a riscurilor asociate fumatului, iar BAT consider aceasta drept cea mai mare oportunitate de sănătate publică.

La nivel global, peste 1.600 de specialiști în cercetare și dezvoltare răspândiți în Marea Britanie, SUA, Brazilia, Indonezia, Malaezia și China lucrează în centrele de cercetare și dezvoltare BAT. Investiția de 30 de milioane de lire sterline în locația din Southampton urmează inaugurării Centrelor de Inovație BAT din Trieste (Italia) în 2021 și de la Shenzhen (China) în 2022. BAT investește anual 300 de milioane de lire sterline în cercetare și dezvoltare pentru a dezvolta noile categorii de produse și pentru a fundamenta, prin date științifice solide, potențialul de risc redus al acestora.

Reclama

Despre BAT

BAT este o companie de top cu o gamă variată de bunuri de larg consum. Obiectivul nostru strategic este construirea unui viitor mai bun – A Better Tomorrow™, prin construirea unei lumi fără fum – A Smolekess World. Acest angajament este demonstrat prin ambiția noastră de a genera 50% din venituri din produse care nu implică arderea tutunului până în 2035.

Compania susține clar că țigările cauzează riscuri majore la adresa sănătății și că singura modalitate prin care acestea pot fi evitate este renunțarea la fumat. BAT îi încurajează pe cei care continuă să fumeze să facă trecerea complet la alternative cu risc redus* dovedit științific.

Obiectivul BAT este ca 50 de milioane de consumatori să aleagă produsele sale care nu implică arderea tutunului până în 2030 și de a genera venituri de 5 miliarde de lire sterline din noile categorii până în 2025. BAT și-a stabilit o serie de obiective ambițioase de sustenabilitate, precum reducerea cu 50% a emisiilor de gaz cu efect de seră pentru Scopurile 1, 2 și 3 până în 2030 (față de nivelul de referință din 2020) și realizarea tuturor ambalajelor din plastic reutilizabil, reciclabil sau compostabil până în 2025.

Reclama

BAT are peste 46.000 de angajați. Grupul BAT a generat venituri de 27,28 de miliarde de lire sterline în 2023 și un profit din operațiuni de 12,46 miliarde lire sterline.

Portofoliul strategic al companiei include mărcile sale globale de țigarete și o categorie tot mai largă de produse cu risc redus* din tutun și nicotină, precum și produse tradiționale din tutun care nu implică ardere.

În prezent, 24 de milioane de consumatori au ales produsele care nu implică arderea tutunului din portofoliul BAT, veniturile provenind din comercializarea acestora reprezentând 16,5% din veniturile Grupului BAT în 2023.

Reclama
Continua sa citesti

Stirile Zilei

Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 îi răspunde primarului Clotilde Armand, după începerea urmăririi penale

Publicat cu

pe

După o serie de acuze aduse procurorilor în ultimele zile de către primarul Clotilde Armand, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 a emis următorul comunicat:

Având în vedere interesul reprezentanţilor mass-media privind desfăşurarea procedurilor în cauza penală unde se efectuează cercetări faţă de Clotilde-Marie-Brigitte Armand, Primarul Sectorului 1 Bucureşti, instituţia purtătorului de cuvânt este împuternicită să aducă la cunoştinţa publicului următoarele informaţii:

 La data de 04.11.2022, Agenţia Naţională de Integritate – Inspecţia de Integritate a transmis organelor de urmărire penală Raportul de evaluare nr. 49614/G/II/04.11.2022, rezultând posibile indicii privind încălcarea prevederilor art. 301 Cod Penal de către Clotilde-Marie-Brigitte Armand, în calitate de Primar al Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti.

Reclama




 La data de 17.11.2022 s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la comiterea infracţiunii de ‘folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane’, prevăzută de art. 301 alin. (1) Cod Penal.

 Cercetările penale s-au efectuat de către Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1 Bucureşti şi Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 Bucureşti.

 Desemnarea procurorilor s-a realizat în acord cu ordinul de serviciu emis de către prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în temeiul dispoziţiilor Legii nr. 303/2022, Legii nr. 304/2022 şi a articolului 132 alin. 1 lit. d) şi k) din Regulamentul de ordine interioară al parchetelor, aprobat prin Hotărârea nr. 1106 din 31 august 2023 a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după cum urmează:

Reclama




 – primul procuror desemnat să supravegheze activitatea de urmărire penală şi-a încetat activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti la data de 31.12.2022, ca urmare a delegării şi, ulterior, transferului în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti;

 – al doilea procuror a fost desemnat să supravegheze activitatea de urmărire penală la data de 03.01.2023, încetându-şi activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti la data de 01.04.2023, ca urmare a detaşării în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii;

 – al treilea procuror a fost desemnat să supravegheze activitatea de urmărire penală la data de 03.04.2023, încetându-şi activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti la data de 01.05.2023, ca urmare a transferului în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti;

Reclama




 – procurorul care instrumentează în prezent cauza penală a fost desemnat să supravegheze activitatea de urmărire penală la data de 02.05.2023.

 Prin ordonanţa din data de 16.08.2023 emisă de către organul de urmărire penală din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, confirmată de procuror în data de 18.08.2023, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de Armand Clotilde Marie Brigitte sub aspectul comiterii infracţiunii de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată (5 acte materiale), prev. de art. 301 alin. (1) Cod Penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) C.pen., aspecte ce au făcut obiectul comunicatului de presă din data de 29.08.2023.

 La data de 08.03.2024, fiind îndeplinite condiţiile prevăzute de art. 311 Cod de Procedură Penală şi art. 309 alin. (1) Cod de Procedură Penală, procurorul a dispus schimbarea încadrării juridice din infracţiunea de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată (5 acte materiale), prev. de art. 301 alin. (1) Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod Penal în infracţiunea de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată (4 acte materiale), prev. de art. 301 alin. (1) Cod Penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod Penal şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Clotilde-Marie-Brigitte Armand – Primarul Sectorului 1 Bucureşti – sub aspectul comiterii infracţiunii de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată (4 acte materiale), prevăzută de art. 301 alin. (1) Cod Penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod Penal.

Reclama




 Din materialul probator administrat în cauză a rezultat că în perioada mai 2022 – august 2022, în calitate de Primar al Sectorului 1 din Municipiul Bucureşti, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ca urmare a emiterii Dispoziţiei nr. 715/18.02.2022 prin care s-a desemnat manager al proiectului ‘Îmbunătăţirea capacităţii administrative locale privind dezvoltarea, implementarea şi promovarea măsurilor anticorupţie’, cod proiect MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, în baza unei rezoluţii infracţionale unice, inculpata a emis patru dispoziţii care au produs foloase materiale pentru sine, beneficiind de majorări ale indemnizaţiilor lunare în sumă de totală de 18.720 lei (venituri brute), după cum urmează:

 1. În data de 06.05.2022 a emis Dispoziţia nr. 1708/06.05.2022 prin care, pentru timpul lucrat în luna aprilie 2022 în cadrul echipei de management a proiectului cod MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, şi-a majorat indemnizaţia lunară aferentă lunii aprilie 2022 cu suma de 3.744 lei, din care a încasat suma de 2.191 lei în contul personal, diferenţa de 1.533 lei reprezentând impozite şi contribuţii, fiind reţinută şi transferată de angajator la bugetul de stat.

 2. În data de 07.06.2022 a emis Decizia nr. 2156/07.06.2022 prin care, pentru timpul lucrat în luna mai 2022 în cadrul echipei de management a proiectului cod MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, şi-a majorat indemnizaţia lunară aferentă lunii mai 2022 cu suma de 5.616 lei, din care a încasat suma de 3.285 lei în contul personal, diferenţa de 2.331 lei reprezentând impozite şi contribuţii, fiind reţinută şi transferată de angajator la bugetul de stat.

Reclama




 3. În data de 05.07.2022 a emis Dispoziţia nr. 2517/05.07.2022 prin care, pentru timpul lucrat în luna iunie 2022 în cadrul echipei de management a proiectului cod MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, şi-a majorat indemnizaţia lunară aferentă lunii iunie 2022 cu suma de 3.744 lei, din care a încasat suma de 2.191 lei în contul personal, diferenţa de 1.533lei reprezentând impozite şi contribuţii, fiind reţinută şi transferată de angajator la bugetul de stat.

 4. În data de 01.08.2022 a emis Dispoziţia nr. 2853/01.08.2022 prin care, pentru timpul lucrat în luna iulie 2022 în cadrul echipei de management a proiectului cod MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151, şi-a majorat indemnizaţia lunară aferentă lunii iulie 2022 cu suma de 5.616 lei, din care a încasat suma de 3.285 lei în contul personal, diferenţa de 2.331 lei reprezentând impozite şi contribuţii, fiind reţinută şi transferată de angajator la bugetul de stat.

 În cursul urmăririi penale, doamna Clotilde Armand a solicitat comunicarea tuturor actelor de procedură prin apărător ales, indicând sediul, adresa electronică şi numărul de telefon al avocatului. După punerea în mişcare a acţiunii penale, potrivit art. 309 alin. (2) Cod de Procedură Penală, avocatul a fost contactat telefonic, fiind încunoştinţat cu privire la emiterea citaţiei pe numele inculpatei Clotilde Armand şi expedierea actului de citare prin intermediul poştei electronice, în acord cu dispoziţiile art. 257 alin. (1) şi (5) Cod de Procedură Penală rap. la art. 259 alin. (3) Cod de Procedură Penală.

Reclama




 Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 Biroul purtătorului de cuvânt

În replică, Clotilde Armand, edilul Sectorului 1, a răspuns pe pagina ei de Facebook:

Reclama




Vrei să promovezi cu rapiditate în cariera de procuror? Preia dosarul lui Clotilde Armand și vei avea parte de o carieră strălucită în magistratură!

Am văzut precizările Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 transmise către mass-media. 

Câteva mențiuni:

Reclama




1. Știam că au fost trei procurori în dosarul meu, în realitate am aflat că au fost patru procurori; 

2. Până când dosarul a fost repartizat celui de-al patrulea procuror, avem așa: doi procurori au fost promovați subit la Parchetul Capitalei, iar unul dintre magistrați a fost detașat brusc la CSM;

3. Aceste promovări au avut loc la intervale scurte de timp după preluarea cazului (primul- 1 lună, al doilea- 3 luni, al treilea- 1 lună);

Reclama




4. Toate aceste schimbări ale procurorilor au fost făcute în perioada noiembrie 2022- mai 2023, dar Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 motivează că s-au făcut și în baza unui document adoptat în august 2023 (Regulamentul de ordine interioară al parchetelor, aprobat prin Hotarârea nr. 1106 din 31 august 2023 a Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii);

5. În mod ciudat, deși procurorii când au promovat puteau prelua dosarul cu ei la parchetul superior, nu au făcut asta. A făcut însă acest lucru polițistul care se ocupă de anchetă, a fost păstrat în dosar, după ce a promovat de la Poliția Sectorului 1 la Poliția Capitalei. Și știm cu toții că ministrul de Interne este șeful suprem al polițiștilor;

6. Însă cel mai grav lucru este că eu am aflat toate aceste lucruri dintr-un comunicat de presă, deși le-am solicitat oficial -șefilor Parchetului Sectorului 1 și Parchetului General în urmă cu 7 luni. Am cerut să mi se clarifice un singur lucru: De ce sunt schimbați pe bandă rulantă procurorii, deoarece acest fenomen straniu s-a întâmplat de prea multe ori în câteva luni? 

Reclama




7. Am primit un singur răspuns pe această temă, pe 22 octombrie 2023, însă a fost un răspuns incomplet, în care am fost informată doar de modul în care au fost schimbați doi procurori. Tăcere totală despre schimbarea celui de-al treilea procuror;

8. Cel de-al patrulea procuror a fost numit în mai 2023, și este cel care a deschis ancheta împotriva mea. Apare firească întrebarea: Au fost schimbați procurorii până s-a găsit unul care să semneze ordonanța de începere a urmăririi penale?

9. Indiferent care este răspunsul la aceste întrebări, refuzul de a-mi comunica integral și prompt motivele schimbării procurorilor este un caz tipic de încălcare gravă a dreptului la un proces echitabil.

Reclama




10. Sper ca acest mesaj să nu fie considerat de CSM un atac la independența Justiției. Îmi doresc însă ca CSM, ca garant al independenței Justiției, să sesizeze Inspecția Judiciară pentru a face lumină rapid în acest caz și a înlătura orice dubiu că acest dosar este făcut la comandă politică.”

Continua sa citesti
Reclama
Bani6 zile in urma

Record de capturi de țigări de contrabandă în județele Dolj și Giurgiu în 2024!

În primele 3 luni ale anului 2024, autoritățile au capturat peste 14 milioane de țigarete, în valoare de peste 15...

Stirile Zilei6 zile in urma

Municipiul București intră în finala competiției ”Destinația Anului 2024”

Municipiul București intră în finala competiției Destinația Anului 2024, la categoria ”Orașe care inspiră”, iar Proiectul cultural ”Străzi deschise –...

Bani2 săptămâni in urma

Fără țigări minorilor! BAT și ANPC promovează comerțul responsabil cu țigări!

BAT in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), demareaza luna aceasta campania anuala „Alege Asumat un Comportament Comercial...

Bucuresti2 săptămâni in urma

Salonul Bicicletei revine în Capitală

Salonul Bicicletei, un eveniment destinat pasionaților de ciclism, este deschis în perioada 19-21 aprilie în parcarea de la mall Băneasa...

Politica2 săptămâni in urma

Un senator AUR a plecat la Alternativa Dreaptă!

Se confirmă ascensiunea Partidului Alternativa Dreaptă dar și fracționarea curentului conservator între acesta și AUR! Astfel, după reușita Alternativei Drepte...

Bucuresti2 săptămâni in urma

Profesor de 62 de ani din București, acuzat că avea o relație cu una dintre elevele sale. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Un profesor în vârstă de 62 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru că ar fi avut...

Reclama

La mare cautare