Primarul Sectorului 5, Daniel Florea (PSD), a organizat o noua actiune de imagine de mari proportii. Sedinta Consiliului Local al Sectorului 5, de la la sfarsitul acestei saptamani, a avut loc in public, intr-un parc, unde au fost adusi mii de oameni pentru a viziona un panou pe care rulau mesaje politicianiste.
Sedinta a avut loc in Parcul Sebastian. Consilierii Opozitiei au refuzat sa participe la aceasta mascarada, insa primarul Florea a instalat scaune goale pe care a pus foi cu numele acestora. In acelasi timp, pe un ecran urias, rulau mesaje in care PNL era acuzat ca nu a votat proiectele „benefice” pentru sector.
„28.09.2018-Sedinta Consiliului Local al Sectorului 5 s-a desfasurat, in fata a peste 3.000 de oameni, in Parcul Sebastian. Noi, de azi, incepem cel mai mare proiect de dezvoltare urbana realizat de stat, din 1989 pana in prezent: demaram procedurile de construire a 14.760 de locuinte pentru tineri, a unor noi drumuri, a maternitatii, a Salii Polivalente, a unui nou mare parc, a 2 noi gradinite si a 2 noi scoli”, a scris Florea pe Facebook.

Recent, Florea a cheltuit peste 700.000 de eruo pentru o actiune de promovare a imaginii sale sub pretextul ca sarbatoreste „50 de ani de Sectorul 5”. Manifestarea a fost prezentata de Dan Bittman, care i-a adus numeroase laude primarului PSD.
Sursa: aktual24.ro

<