Inspectoratul Școlar al Capitalei (ISMB) a transmis astăzi presei lista cu rata de vaccinare a angajaților din toate unitățile de învățământ din București. Amintim că ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat marți că redeschiderea cu prezență fizică a școlilor ar putea să fie condiționată și de rata de vaccinare a angajaților din fiecare școală în parte.

Cea mai mică rată de vaccinare este înregistrată la grădinița 234 din Sectorul 2 al Capitalei, de doar 12,5%. Sunt și 14 unități de învățământ private și de stat cu rată de vaccinare a angajaților de 100%.

<

Amintim că decizia modului în care se va relua școala de pe 8 noiembrie încolo ar putea fi luată descentralizat de către fiecare unitate de învățământ în parte, în funcție de incidența de infectare cu coronavirus din localitate, fiindcă sunt zone unde aceasta este foarte scăzută și orele ar putea fi reluate cu prezență fizică, dar și localități unde rata de infectare este încă foarte ridicată și probabil că școala se va relua inițial online, a explicat marți ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la ProTv.

Vezi lista integrală pe Edupedu.ro