Nicuşor Dan a declarat, întrebat dacă se va înscrie în PNL, că are o lungă viaţă profesională, ca primar general al Capitalei şi că în următoarele luni este extrem de preocupat de viaţa Bucureştiului. El a adăugat că reflectează la o intrare în politică-

<

„O să dau acelaşi răspuns ca domnul premier. Viaţa mea profesională e lungă din momentul acesta. În momentul acesta am mari dificultăţi în a ţine la suprafaţă acest oraş. Sunt extrem de preocupat de următoarele luni din viaţa Bucureştiului şi asta este suficient pentru mine. Reflectez la o intrare în politică. Pentru acest moment este răspunsul pe care vi l-am dat”, a afirmat Nicuşor Dan duminică seara la România Tv, potrivit news.ro.

La aceeşi întrebare, Ludovic Orban a precizat că dacă va veni un moment în care să discute despre posibila înscriere în PNL a lui Nicuşor Dan, atunci „o să discut cu mare bucurie”.

„Dacă va veni un moment să discutăm despre acest subiect o să îl discut cu mare bucurie. Acum chestiunea noastră principală e să discutăm despre soluţiile pentru Bucureşti”, a completat Orban.