Acasă Politica Reactia lui Nicusor Dan cand este intrebat daca se inscrie in PNL

Reactia lui Nicusor Dan cand este intrebat daca se inscrie in PNL

Transparenta face diferenta

Nicuşor Dan a declarat, întrebat dacă se va înscrie în PNL, că are o lungă viaţă profesională, ca primar general al Capitalei şi că în următoarele luni este extrem de preocupat de viaţa Bucureştiului. El a adăugat că reflectează la o intrare în politică-

<

„O să dau acelaşi răspuns ca domnul premier. Viaţa mea profesională e lungă din momentul acesta. În momentul acesta am mari dificultăţi în a ţine la suprafaţă acest oraş. Sunt extrem de preocupat de următoarele luni din viaţa Bucureştiului şi asta este suficient pentru mine. Reflectez la o intrare în politică. Pentru acest moment este răspunsul pe care vi l-am dat”, a afirmat Nicuşor Dan duminică seara la România Tv, potrivit news.ro.

La aceeşi întrebare, Ludovic Orban a precizat că dacă va veni un moment în care să discute despre posibila înscriere în PNL a lui Nicuşor Dan, atunci „o să discut cu mare bucurie”.

„Dacă va veni un moment să discutăm despre acest subiect o să îl discut cu mare bucurie. Acum chestiunea noastră principală e să discutăm despre soluţiile pentru Bucureşti”, a completat Orban.